fbpx

Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne JærRadioen om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@jaerradioen.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Vei sperret i Hillevåg 22. september 2023
  Veien er sperret ved Hillevåg torg i Stavanger. En lastebil skal ha fått motorstans, melder Sandnesposten.
 • Felt i Hundvågtunnelen stengt 22. september 2023
  Klokka 06.24 fikk politiet melding om ert trafikkuhell i Hundvågtunnelen. Løpet fra Stavanger mot Hundvåg er stengt. To kjøretøyer involvert, og det er ikke meldt om personskade.
 • Trafikkuhell på Randaberg 21. september 2023
  En politipatrulje kom tilfeldigvis over et trafikkuhell med to involverte kjøretøy på Randabergveien. En av bilistene har brutt vikeplikten. Bilistene skriver skademelding, mener politiet.
 • Flomfare ved Krossmoen 21. september 2023
  Det er mye vann i veibanen på Helleland i Eigersund, og ved Krossmoen på E39 har Statens Vegvesen dirigenter på stedet. – Det er utfordringer der. Vi har satt opp fareskilt med flomvarsel, og siste melding 05.03 er at vannet stiger, sier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen vest, Kjetil Hodnekvam.
 • To har status som mistenkt etter trafikkuhell 21. september 2023
  Klokken 23.23 onsdag fikk politiet melding om et trafikkuhell på Lundveien på Moi. De to personene involvert var uskadd. Politiet oppretter sak på forholdet. Begge er mistenkt, da det ikke er kartlagt hvem som har kjørt.

Trafikkmeldingene er levert av NRK