fbpx

Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne JærRadioen om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@jaerradioen.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Flest omkomne i trafikken i Rogaland 1. februar 2023
  Seks personer omkom i januartrafikken, derav fire av dem var personbil i møte med tungbil, skriver NTB. I tillegg til de fire møteulykkene med tungbil, var det en fotgjengerulykke og en ulykke der en ung mann kjørte av veien i Rogaland Rogaland hadde flest omkomne i trafikken med to døde. Til tross for at januar […]
 • Flest omkomne i Rogaland 1. februar 2023
  To personar døydde i trafikkulukker i Rogaland i januar. Til saman mista seks personar livet i trafikken i heile landet i den første månaden i 2023. I tillegg til to i Rogaland omkom ein person i trafikkulukker i fylka Troms og Finnmark, Møre og Romsdal, Trøndelag og Viken.
 • En person påkjørt i Sandnes 31. januar 2023
  Tirsdag ettermiddag ble en person påkjørt ved Fylkesveg 44 ved Skjæveland gårdsutsalg i Sandnes. Den påkjørte skal tilsynelatende være lettere skadet, og er i kontakt med helsepersonell på stedet, melder politiet. Det har vært kø på stedet som følge av trafikkulykken, men trafikken skal nå gå som normalt.
 • Kø i Sandnes etter trafikkuhell 31. januar 2023
  Nødetatene har fått melding om et trafikkuhell i Oalsgate i Sandnes. – Det er trolig ingen personskader, skriver politiet. De opplyser også om at det er kø på stedet. Det pågår dirigering av trafikken. To biler var involvert i uhellet. Politiet skriver at mye tyder på at den ene bilen ikke har overholdt vikeplikten.
 • Ferjeavgang innstilt 30. januar 2023
  Hurtigbåten til Kvitsøy med retur innstilles på grunn av uvær, melder Norled.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?