fbpx

Bryneposten

Fotballmagasin om Bryne FK

Bryneposten er Bryne FK sitt faste fotballmagasin på JærRadioen, og har eksistert siden radioen ble etablert i 1985. Bryne FK var en av de opprinnelige eierne da JærRadioen ble etablert, og selv om klubben etterhvert gikk ut som eier da eierstrukturen ble endret, har programmet fortsatt sitt faste sendetidspunkt hver søndag.

Bryneposten har som hovedoppgave å følge Bryne FK gjennom hele året. Trenere, spillere og ledere i klubben blir intervjuet i forkant og etterkant av kampene.

 • Søndager

  10:00 - 11:00

Bryne FK har alltid sett det som viktig å drive programmet der både Bryne-supportere og andre fotballinteresserte i hele sørfylket, fra Randaberg i nord til Eigersund i sør kan få med seg hva som rører seg både i klubben og ellers i lokalfotballen i området. Bryneposten har mange faste lyttere i hele distriktet, og ettersom sendingene nå også distribueres på nett kan Brynesupportere få med seg programmet uansett hvor de befinner seg. Programmet ledes av Geir Magnus Sandve, Martin Olav Egeland og Gabriel Høyland, som til sammen har lagt ned mer enn 60 år i programlederstolen.

Bryneposten har som hovedoppgave å følge Bryne FK gjennom hele året. Trenere, spillere og ledere i klubben blir intervjuet i forkant og etterkant av kampene. A-laget får mest sendetid, der også motstanderlaget blir presentert. Vi dekker også lokalfotballen i distriktet, der Klepp-damene i Toppserien og Ålgård i 2. divisjon nok er de lagene vi følger tettest. Men også klubber nedover i divisjonene får noen besøk i løpet av året, når det skjer spennende ting. Mer generelle, nasjonale og internasjonale problemstillinger innen fotballen blir satt i fokus i programmet ved jevne mellomrom. Programmet sender direkte hver søndag fra 10 til 11, på DAB, FM og internett.

Programledere

 • Gabriel Høyland

  959 82 729

 • Martin O. Egeland

  480 46 788

 • Geir Magnus Sandve

  958 09 867

Lyst til å bidra?

Bryneposten trenger ett par nye teknikere og programledere for å kunne supplementere gruppen som har sendingene i dag, og dersom du leser dette og har lyst å være med kan du kontakte en av oss på listen over. Det er en stor fordel at du har et «bankende hjerte» for Bryne FK, men ingen betingelse.